Svatební hostiny v Pardubicích

Svatební hostina v překrásném tanečním sále bude jistě nezapomenutelnou událostí. Oslavte svatbu vkusně! V naší restauraci k podobným hostinám nabízíme dva vkusně zařízené a nazdobené prostory. Zajistíme pro Vás od ŽIVÉ KAPELY nebo Dj´s po PESTRÉ PROGRAMY a STYLOVOU OBSLUHU, PROFI FOTOGRAFIE a NETRADIČNÍ PŘIVÍTÁNÍ…

Svatební hostiny a pohoštění Vám připravíme na míru a dle Vašich představ. Můžete si pro představu naladit své chuťové buňky :-) Oběd – Varianta č.1

  • Předkrm – Rolka z domácí šunky s křenovou šlehačkou na salátovém lůžku, banketka
  • Polévka – Kuřecí vývar s domácími nudlemi a zeleninou julienne                            
  • Hlavní chod – Vepřový závitek se šunkou a houbami ve slaninové košilce, dušená rýže
  • Dezert – Domácí hruškový závin zdobený čerstvou šlehačkou a mátou

Oběd – Varianta č.2

  • Předkrm – Sušená šunka zdobená zeleninovou slámou a olivami                        
  • Polévka – Šafránový vývar s játrovými knedlíčky                                                      
  • Hlavní chod – Domácí svíčková na smetaně s brusinkovým terčem, karlovarský knedlík provoněný máslem                                                                                                   
  • Dezert – Marcipánový dezert zdobený kandovanou třešní a krémem fresh s vaječným likérem

Oběd – Varianta č.3

  • Předkrm – Ananasová lodička s kuřecím masem, banketka                                 
  • Polévka – Jemný brokolicový krém                                                                          
  • Hlavní chod – Vepřová panenka plněná švestkami zabalenými v anglické slanině, zapečené selské brambory                                                                                      
  • Dezert – Domácí lívanečky se skořicí, borůvkami a šlehačkou

Oběd – Varianta č.4

  • Předkrm – Paštika z kachních jater s brusinkami, opečený toust
  • Polévka – Krémová kuřecí se sýrovými krutónky
  • Hlavní chod – Pečené vepřové karé servírované s bešamelem z Rýnského Ryzlinku s pravými hříbky, staročeské brambory
  • Dezert – Vanilková zmrzlina s horkými malinami a mátou

Oběd – Varianta č.5

  • Předkrm – Růže z amerického uzeného lososa s cibulkou a kapari, opečený toustík
  • Polévka – Jemná cibulačka se sýrovou tyčinkou
  • Hlavní chod – Medailonky tří barev podávané s ragú z hříbků, bramborový koláč s mladou cibulkou
  • Dezert – Marcipánový dortík s mandlovým krémem

Oběd – Varianta č.6

  • Předkrm – Mozzarellové  perličky na tomatovém podkladu ochucené panenským olivovým olejem a bazalkou
  • Polévka – Zeleninový vývar s bylinkovými knedlíčky a mrkvovou slámou
  • Hlavní chod – Vepřová panenka pečená do růžova v uzené šunce, dýňový krém, šťouchaný brambor se smetanou, restovaná zelenina na másle
  • Dezert – Domácí jablečný závin sypaný ořechy, zdobený šlehačkou

Oběd – Varianta č.7

  • Předkrm – Plněné rajčátko šunkovým salátkem se sýrem zdobené plátkem krůtích prsíček
  • Polévka – Vývar z hovězího žebra se zeleninovým juliennkem, játrovými knedlíčky a nudlemi
  • Hlavní chod – Telecí medailonky pečené na másle s muškátovým oříškem a mandlemi, baby karotka, bramborové pusinky
  • Dezert – Ovocný talíř se zmrzlinou

Oběd – Varianta č.8

  • Předkrm – Uzený losos na zeleninovém tataráčku s opečeným toustíkem potřeným domácím pestem
  • Polévka – Houbový krém z lišek a žampiónů
  • Hlavní chod – Špikované dančí ramínko se šípkovou omáčkou a pyré z kořenové zeleniny, houbová smaženice, domácí bramborové krokety
  • Dezert – Sladké pokušení z vanilkového krému s kousky karamelu zdobené čerstvým ovocem a mátou

Oběd – Varianta č.9

  • Předkrm – Marinovaný roastbeef na zeleninovém lůžku
  • Polévka – Silný slepičí vývar s domácími nudlemi a křepelčím vajíčkem
  • Hlavní chod – Pečená kachna s domácím bramborovým knedlíkem, červené zelí s višňovým džemem a perníkem
  • Dezert – Čerstvé ovoce zdobené domácí šlehačkou

Oběd – Varianta č.10

  • Předkrm – Pečená husí jatýrka s bramborovou gratinkou
  • Polévka – Hovězí consommé s játrovými knedlíčky a kapkou cherry
  • Hlavní chod – Zámecká pečínka se šípkovou omáčkou a perníkovým knedlíkem
  • Dezert – Čokoládový dezert našeho šéfkuchaře

Lze samozřejmě připravit i jinou variantu dle Vašeho přání a představ, jen zde zveřejňujeme, která sestavená menu jsou u nás nejběžnější, nejžádanější a nejosvědčenější. A takto pestré pohoštění Vám sestavíme také k večeři, kde preferujeme rautové pohoštění, aby si každý z hostů přišel na své :-) Ale vše je na Vás, JE TO VÁŠ DEN!

Svatební výzdoba sálu

Po domluvě zajistíme svatební výzdobu tak aby novomanželé i svatebčané byli nadmíru spokojeni. svatba



Prohlédněte si naše prostory!

Salonek pro 40 osob

Velký sál pro až 250 osob

Salonek restaurace vhodný pro menší oslavy Velký sál pro velké oslavy